خانه / تازه‌ترین اخبار / پایان لیگ برتر هندبال بانوان

پایان لیگ برتر هندبال بانوان

پایان لیگ برتر هندبال بانوان

تیم هندبال بانوان باشگاه استقلال در پایان بیست‌ویکمین دوره رقابت‌های لیگ برتر، در جایگاه چهارم جدول رده‌بندی قرار گرفت.

 

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سه دیدار باقی‌مانده هفته پایانی بیست‌ویکمین دوره مسابقات لیگ برتر هندبال بانوان امروز به صورت متمرکز در اصفهان برگزار شد و پرونده این فصل از رقابت‌ها بسته شد. در مهم‌ترین دیدار هفته، تیم‌های سپاهان اصفهان و استقلال تهران برابر هم قرار گرفتند که این مسابقه در نهایت با برتری ۲۵ بر ۱۹ سپاهان به پایان رسید.
 

شاگردان متین نجدسمیعی با وجود تلاش در نیمه دوم و کاهش اختلاف در مقاطعی از مسابقه، مقابل تیم باتجربه سپاهان موفق به جبران نتیجه نشدند تا فصل را با ۱۶ امتیاز و کسب رتبه چهارم جدول به پایان برسانند. سپاهان نیز با این پیروزی و به دلیل عملکرد بهتر در بازی رودررو مقابل سنگ‌آهن بافق، عنوان قهرمانی لیگ برتر را از آن خود کرد.
 

فصل بیست‌ویکم لیگ برتر هندبال بانوان در حالی به پایان رسید که تیم استقلال در نخستین حضور خود در این رقابت‌ها، عملکردی قابل توجه از خود به نمایش گذاشت و موفق شد در پایان مسابقات در جمع چهار تیم برتر کشور قرار بگیرد. تیمی تازه‌وارد که در طول فصل، برابر مدعیان لیگ رقابت نزدیکی داشت و تجربه‌ای ارزشمند برای ادامه مسیر کسب کرد.

دسته‌بندی‌ها

بازنشر در شبکه‌های مجازی

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید