خانه / تازه‌ترین اخبار / گزارش روزنامه اسپانیایی ال موندو؛ استقلال پرافتخار‌ترین باشگاه ایران است

گزارش روزنامه اسپانیایی ال موندو؛ استقلال پرافتخار‌ترین باشگاه ایران است

گزارش روزنامه اسپانیایی ال موندو؛ استقلال پرافتخار‌ترین باشگاه ایران است

روزنامه اسپانیایی ال موندو در گزارش اختصاصی از فوتبال ایران می‌نویسد: «برای ایران، باشگاه استقلال همچون رئال مادرید یا بارسلونا به شمار می‌آید. این باشگاه که در سال ۱۹۴۵ تأسیس شده است، با کسب ۳۹ جام ملی و منطقه‌ای پرافتخارترین باشگاه ایران به شمار می‌رود.»
 

 

خبرنگار حوزه جنگ این روزنامه مهم اسپانیایی که به تازگی در تهران با علی تاجرنیا رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال ایران گفت‌و‌گو کرده است، می‌نویسد سرپرست باشگاه در حالی که مقابل قفسه‌ای پر از جام‌ها و افتخارات نشسته، می‌گوید باشگاهی که او مدیریت اجرایی آن را برعهده دارد از جمله باشگاه‌هایی است که پس از جنگ برای پرداخت حقوق بازیکنانش با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شود.

 

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال ایران به خبرنگار روزنامه ال موندو توضیح می‌دهد: «بیشتر تیم‌های بزرگ فوتبال ایران به شرکت‌ها وابسته هستند و بیش از سه هزار شرکت در جریان جنگ آسیب دیده اند. فقط این نیست، منبع اصلی درآمد ما از جمله فروش بلیت و تبلیغات هم از بین رفته است و شرایط بسیار پیچیده است.»
 

رئیس هیئت‌مدیره آبی‌ها در ادامه می افزاید: «یکی از ورزشگاه‌هایی که برای ورزش از آن استفاده می‌شد، یعنی استادیوم دوازده هزار نفری آزادی در چهارم مارس بر اثر بمباران نیروی هوایی آمریکا تخریب شد.»
 

 

علی تاجرنیا ادامه می دهد: «این مجموعه که برای مسابقات بسکتبال و والیبال استفاده می‌شد، کاملاً به تلی از آوار تبدیل شده است. او اضافه می‌کند هدفشان فقط آسیب زدن نبود، آن‌ها می‌خواستند کاملاً نابودش کنند و در حال حاضر بازسازی آن بیش از ۱۵۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.»
 

وی ادامه می‌دهد: «باشگاه استقلال دو بازیکن اسپانیایی دارد؛ دروازه‌بان ۳۹ ساله آنتونیو آدان و مهاجم ۳۰ ساله منیر الحدادی که تابعیت مراکشی هم دارد. آغاز حمله آمریکا و اسرائیل به ایران هر دو بازیکن را غافلگیر کرد و آن‌ها مجبور شدند در سفری اضطراری و بیش از ۱۲‌ساعته و زمینی به سمت ترکیه ایران را ترک کنند. ما ۸ بازیکن خارجی داریم که آن‌ها را از کشور خارج کردیم.»

 

علی تاجرنیا در پایان به خبرنگار این روزنامه مهم اسپانیایی می‌گوید: «جنگ برای همه فاجعه بوده است. نه فقط برای ایران، بلکه برای کل اقتصاد جهان. فوتبال باید غیرسیاسی باشد، اما وقتی فیفا جایزه صلح را به دونالد ترامپ اهدا می کند چطور می‌توان به این هدف رسید؟!»

دسته‌بندی‌ها

بازنشر در شبکه‌های مجازی

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید