تیم فوتبال زنان استقلال نخستین بازی دوستانه خود پیش از شروع فصل جدید لیگ برتر را با نتیجه سه بر صفر به سود پیروز شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، با تصمیم مریم ایراندوست سرمربی تیم فوتبال زنان استقلال، آبیپوشان پایتخت نخستین دیدار تدارکاتی خود پیش از شروع فصل جدید لیگ برتر را امروز (شنبه) در ورزشگاه کارگران تهران برگزار کردند؛ دیداری دوستانه مقابل وارش نوشهر که در فصل پیشرو جزو رقبای استقلال در لیگ برتر به شمار میآید.
ایراندوست در این مسابقه تدارکاتی ترکیب تیمش را با تلفیقی از بازیکنان تازهوارد و چهرههای فصل گذشته انتخاب کرد و عملکرد آنها را مورد ارزیابی قرار داد. آبیپوشان در این مسابقه در هر دو نیمه تیم برتر زمین بودند و توانستند برد سه بر صفر را بهدست آورند.
نیلوفر عظیمی که در فصل گذشته در لیگ یک با پیراهن استقلال به مقام خانم گلی رسید، ستاره دیدار امروز بود و دو گل به ثمر رساند. همچنین رقیه جلالنسب، هافبک تازهوارد آبیپوشان هم زننده دیگر گل استقلال بود تا شاگردان مریم ایراندوست که تمرینات آمادهسازی خود را طی روزهای گذشته آغاز کردهاند، در اولین محک جدی برای حضور در فصل جدید لیگ برتر زنان نمایش دلپذیری از خود به جای بگذارند.
روند آمادهسازی تیم فوتبال زنان استقلال ادامه دارد و تا پیش از نخستین دیدار در فصل جدید لیگ برتر زنان که ۲۷ شهریورماه مقابل پالایش گاز ایلام است، روند برگزاری دیدارهای تدارکاتی آبیپوشان تداوم پیدا خواهد کرد.
دستهبندیها
دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید