خانه / تازه‌ترین اخبار / تنیس روی میز استقلال در دو بخش مردان و زنان تشکیل شد؛ ندا شهسواری در جمع آبی‌پوشان

تنیس روی میز استقلال در دو بخش مردان و زنان تشکیل شد؛ ندا شهسواری در جمع آبی‌پوشان

تنیس روی میز استقلال در دو بخش مردان و زنان تشکیل شد؛ ندا شهسواری در جمع آبی‌پوشان

باشگاه استقلال در ادامه توسعه فعالیت‌های ورزشی خود، تیم‌های تنیس روی میز مردان و زنان را تشکیل داد و ندا شهسواری، ملی‌پوش باسابقه ایران و المپین سه دوره بازی‌های المپیک، به تیم زنان استقلال پیوست.

 

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در ادامه گسترش فعالیت‌های باشگاه در رشته‌های مختلف ورزشی، تیم‌های تنیس روی میز استقلال در دو بخش مردان و زنان تشکیل شدند تا آبی‌پوشان در این رشته نیز به میدان بروند.

 

هدایت تیم تنیس روی میز زنان استقلال بر عهده منصوره رضایی است و فاطمه وحدت‌آزاد سرپرست ورزش‌های راکتی زنان باشگاه، مسئولیت سرپرستی این تیم را نیز بر عهده دارد.

 

ندا شهسواری، پرافتخارترین بازیکن تنیس روی میز زنان ایران در عرصه المپیک، یکی از چهره‌های شاخص تیم استقلال است. او سابقه حضور در سه دوره بازی‌های المپیک لندن، ریو و پاریس به عنوان پرچم‌دار کاروان ایران را در کارنامه دارد.

 

شهسواری در رقابت‌های بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض، دو مدال طلا و یک مدال برنز کسب کرده و مدال طلای رقابت‌های آسیای میانه را نیز در کارنامه دارد. این ملی‌پوش ایرانی همچنین سابقه حضور در لیگ تنیس روی میز ترکیه را دارد و در فصل پیش رو با پیراهن استقلال به میدان خواهد رفت.

دسته‌بندی‌ها

بازنشر در شبکه‌های مجازی

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید