خانه / تازه‌ترین اخبار / دشت نخست استقلال در فصل جدید با کاپ قهرمانی روئینگ

دشت نخست استقلال در فصل جدید با کاپ قهرمانی روئینگ

دشت نخست استقلال در فصل جدید با کاپ قهرمانی روئینگ

تیم روئینگ مردان استقلال با کسب ۸۹ امتیاز در مجموع دور رفت و برگشت رقابت‌های لیگ برتر روئینگ کشور، عنوان قهرمانی فصل ۱۴۰۵ را از آن خود کرد.

 

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، رقابت‌های لیگ برتر روئینگ مردان کشور در دو مرحله رفت و برگشت، روزهای ۲۶ و ۲۷ مهرماه ۱۴۰۵ برگزار شد و تیم استقلال با عملکردی درخشان، در میان شش تیم شرکت‌کننده به مقام قهرمانی رسید.

 

در این رقابت‌ها، سیدمحمدحسین صالحی، امیررضا ابدالی و بهراد لگاری‌نژاد در بخش سنگین‌وزن و مانی رحمانی و محمد احمدزاده در بخش سبک‌وزن، اعضای تیم روئینگ مردان استقلال بودند. فرزین رضایی نیز هدایت آبی‌پوشان را به‌عنوان سرمربی بر عهده داشت.

 

استقلال در دور رفت ۴۵ امتیاز و در دور برگشت ۴۴ امتیاز کسب کرد تا با مجموع ۸۹ امتیاز، قهرمانی خود را قطعی کند. تیم افق پارس با ۷۹ امتیاز در جایگاه دوم ایستاد و دانشگاه آزاد نیز با ۷۴ امتیاز به مقام سوم رسید. در این دوره از مسابقات، تیم‌های استقلال، افق پارس، دانشگاه آزاد، ملوان، آمبرا و استخر المپیک حضور داشتند.

 

باشگاه استقلال این قهرمانی را به اعضای تیم روئینگ مردان تبریک می‌گوید و برای ورزشکاران و کادر فنی این تیم در ادامه مسیر آرزوی موفقیت و افتخارآفرینی دارد. همچنین تیم روئینگ زنان استقلال روزهای ۲۸ و ۲۹ مهرماه در رقابت‌های لیگ برتر به میدان خواهد رفت که برای اعضای این تیم نیز آرزوی موفقیت و کسب نتایج درخشان داریم.

دسته‌بندی‌ها

بازنشر در شبکه‌های مجازی

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید