خانه / تازه‌ترین اخبار / دیدار رییس آکادمی ملی ورزش صربستان با رییس هیات‌مدیره استقلال؛ تاکید بر توسعه همکاری‌های ورزشی و آکادمیک

دیدار رییس آکادمی ملی ورزش صربستان با رییس هیات‌مدیره استقلال؛ تاکید بر توسعه همکاری‌های ورزشی و آکادمیک

دیدار رییس آکادمی ملی ورزش صربستان با رییس هیات‌مدیره استقلال؛ تاکید بر توسعه همکاری‌های ورزشی و آکادمیک

در دیدار سینیشا یاسنیچ با دکتر علی تاجرنیا، راهکارهای توسعه زیرساخت‌های ورزشی، تقویت آکادمی‌ها، گسترش دیپلماسی ورزشی و ایجاد دانشکده علمی‌کاربردی با رویکرد دانشگاهی بررسی شد.

 

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سینیشا یاسنیچ رییس آکادمی ملی ورزش صربستان، با حضور در ساختمان باشگاه با دکتر علی تاجرنیا، رییس هیات‌مدیره و جمعی از مدیران ارشد استقلال دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این نشست مدیران ورزش‌های مردان و زنان، مدیر آکادمی، مدیر روابط‌عمومی و رییس سازمان فوتبال باشگاه استقلال حضور داشتند. همچنین وویسلاو مالوشوویچ از اسطوره‌های هندبال یوگسلاوی، به‌عنوان یکی از اعضای هیات همراه رییس آکادمی ورزش صربستان در این دیدار حضور یافت.

 

 

در ادامه این نشست زمینه‌های همکاری مشترک میان باشگاه استقلال و طرف صربستانی در حوزه‌های مختلف ورزشی، توسعه زیرساخت‌ها و گسترش فعالیت‌های آکادمیک مورد بررسی قرار گرفت.

 

یاسنیچ در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از باشگاه استقلال، با اشاره به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران، این کشور را یکی از باسابقه‌ترین سرزمین‌های دارای تمدن دیرینه در جهان دانست و از باشگاه استقلال به‌عنوان یکی از باشگاه‌های قدیمی، ریشه‌دار و پرافتخار ایران و آسیا یاد کرد.

 

 

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که در ادامه حضور خود در ایران، زمینه امضای تفاهم‌نامه همکاری با باشگاه استقلال فراهم شود تا دو طرف بتوانند در زمینه توسعه زیرساخت‌های ورزشی و تقویت آکادمی‌ها، گام‌های مؤثر و بلندی بردارند.

 

دکتر علی تاجرنیا نیز ضمن خوشامدگویی به رییس آکادمی ورزش صربستان و هیات همراه، با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی مشترک ایران و صربستان، بر ظرفیت‌های موجود برای گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه ورزش تأکید کرد.

 

 

رییس هیات‌مدیره استقلال با اشاره به جایگاه ورزش صربستان در رشته‌های تیمی و انفرادی و موفقیت ورزشکاران این کشور در رقابت‌های معتبر بین‌المللی از جمله بازی‌های المپیک، اظهار داشت که اشتراکات دو کشور می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری همکاری‌های موثر در حوزه ورزش و دیپلماسی ورزشی باشد.

 

تاجرنیا همچنین توسعه زیرساخت‌های ورزشی، ارتقای سطح فعالیت آکادمی‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و آموزشی را از محورهای مهم همکاری مشترک دانست و بر ضرورت تدوین راهکارهای عملی برای پیشبرد این اهداف با مشارکت طرف صربستانی تاکید کرد.

 

 

یکی از محورهای مهم مطرح‌شده در این نشست، بررسی امکان ایجاد دانشکده علمی‌کاربردی با رویکرد دانشگاهی و آموزشی در تهران بود؛ طرحی که بر اساس مباحث مطرح‌شده، می‌تواند زمینه آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف تحصیلی، از کاردانی و کارشناسی تا کارشناسی ارشد و دکتری را فراهم کند.

 

این پیشنهاد با استقبال سینیشا یاسنیچ همراه شد و وی آمادگی خود را برای همکاری و پیگیری موضوع در کوتاه‌ترین زمان ممکن اعلام کرد.

 

 

در پایان این نشست دو طرف بر اهمیت گسترش تعاملات ورزشی و آموزشی، توسعه زیرساخت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای تقویت همکاری‌های دوجانبه تاکید کردند.

 

دسته‌بندی‌ها

بازنشر در شبکه‌های مجازی

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید