خانه / تازه‌ترین اخبار / یاسر فرصت‌ها را به ثمر رساند؛ به شیرینی رطب جنوب در ورزشگاه نخله

یاسر فرصت‌ها را به ثمر رساند؛ به شیرینی رطب جنوب در ورزشگاه نخله

یاسر فرصت‌ها را به ثمر رساند؛ به شیرینی رطب جنوب در ورزشگاه نخله

مصاف تیم‌های استقلال و الشمال قطر با برتری یک گله نماینده ایران به پایان رسید.

 

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، نیمه اول مصاف تیم‌های استقلال و الشمال قطر با تساوی بدون گل به پایان رسید.

 

بازی را استقلال بهتر آغاز کرد اما اولین فرصت جدی بازی در دقیقه شانزده برای الشمال به دست آمد و شوت دیدنی بونجاح را فرعباسی با واکنشی فوق‌العاده راهی کرنر کرد.

 

در اواسط نیمه اول، بازهم استقلال بر بازی سوار شد و در دقیقه ۲۶ شوت سحرخیزان به شکلی خطرناک از کنار دروازه الشمال راهی اوت شد.

 

در ادامه بازی کمی متعادل شد و اشتباهات فردی بازیکنان دو تیم مانع از شکل گیری فرصت جدی گلزنی برای هر دو تیم شد تا اینکه در دقیقه ۴۵ روی پاس عالی ماشاریپوف، فرصت خوبی برای حردانی ایجاد شد اما شوت سرضرب او در داخل محوطه جریمه الشمالی، راهی اوت شد تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

 

استقلال کاملا در نیمه دوم مسلط‌تر از حریف ظاهر شد و در دقیقه ۵۱ یک کار تیمی عالی از استقلالی‌ها منجر به فرصت تک به تک برای رزاقی‌نیا شد اما شوت او را دروازه‌بان الشمال دفع کرد و در ادامه شوت قلی‌زاده را این دروازه‌بان در آغوش گرفت.

 

در دقیقه ۵۸ و بر خلاف روند بازی، تیم الشمال صاحب موقعیت شد اما شوت وسلی سعید به دیواره دروازه استقلال برخورد کرد.

 

در دقیقه ۷۵ یک فرصت عالی نصیب آسانی شد اما شوت او را دروازه‌بان الشمال در آغوش گرفت و دو دقیقه بعد شوت فدریکو بایس با برخورد به رزاقی‌نیا به تیرک دروازه برخورد کرد و راهی کرنر شد.

 

در دقیقه ۸۵ پاس عالی گودرزی برای آزادی می‌توانست به گل تبدیل شود اما آزادی به توپ نرسید تا این فرصت از دست برود.

 

در دقیقه ۸۹ شوت محرز را فرعباسی در آغوش گرفت.

 

در دقیقه ۱+۹۰ یاسر آسانی با یک شوت دقیق روی پاس اسلامی و کار خوب آزادی، تک گل بازی را به ثمر رساند تا استقلال سه امتیاز حساس این دیدار را به دست آورد.

دسته‌بندی‌ها

بازنشر در شبکه‌های مجازی

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید