تیمهای فوتسال استقلال و پاس بافق در هفته سوم لیگ دسته اول باشگاههای ایران، به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه با پیروزی دو بر صفر آبیپوشان به پایان رسید.
شاگردان محمد خدادادی که پس از پیروزی ارزشمند هفته گذشته مقابل گلشن راز شبستر با انگیزه زیادی پا به این میدان گذاشته بودند، امروز در ورزشگاه غدیر از همان دقایق ابتدایی بازی رویکردی هجومی را پیش گرفتند.
استقلال با در اختیار گرفتن توپ و میدان، بازی برتری را به نمایش گذاشت و با طراحی حملات متنوع، بارها روی دروازه پاس بافق خطرساز شد.
آبیپوشان در نیمه نخست فرصتهای گلزنی متعددی به دست آوردند، اما درخشش دروازهبان حریف با بدشانسی مانع از تبدیل این موقعیتها به گل شد.
در اواسط نیمه نخست، حرکت تکنیکی و تماشایی ابوالفضل حیدری زمینهساز گل نخست استقلال شد تا امیرحسین اسماعیلی با ضربهای دقیق دروازه پاس بافق را باز کند و آبیپوشان را پیش بیندازد.
استقلال در ادامه نیمه نخست نیز تیم برتر میدان بود و با حملات متوالی به دنبال افزایش اختلاف میگشت، اما تلاش بازیکنان دو تیم نتیجهای نداشت و نیمه اول با برتری یک بر صفر استقلال خاتمه یافت.
شاگردان محمد خدادادی در نیمه دوم با همان انگیزه و برنامه هجومی به میدان آمدند و همچنان نبض بازی را در اختیار داشتند.
آبیپوشان با ارائه نمایشی روان و تماشایی، حملات متعددی روی دروازه پاس بافق ترتیب دادند و سرانجام علی اسماعیلی با شوتی زیبا و تماشایی، گل دوم استقلال را به ثمر رساند تا برتری آبیپوشان پررنگتر شود.
استقلال پس از این گل با حفظ برتری، جریان مسابقه را به خوبی مدیریت کرد و اجازه نداد حریف برای بازگشت به بازی موقعیت خطرناکی ایجاد کند.
در نهایت شاگردان خدادادی با نمایشی مقتدرانه به پیروزی دو بر صفر دست یافتند و سه امتیاز ارزشمند این مسابقه حساس را به حساب خود واریز کردند تا دومین برد متوالی را جشن بگیرند.
سعید فتاحی رییس سازمان فوتبال باشگاه و شهناز یاری، سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال نیز با حضور در ورزشگاه غدیر از نزدیک نظارهگر این مسابقه بودند.
دستهبندیها
دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید