مصاف تیمهای استقلال خوزستان و استقلال با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، نیمه اول مصاف تیمهای استقلال خوزستان و استقلال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
بازی نسبتا برابر در این نیمه آغاز شد ولی شاگردان بختیاریزاده کمی برتری نسبت به تیم میزبان داشتند و اولین فرصت در دقیقه ۱۸ برای آنها رقم خورد و شوت حردانی را دروازهبان تیم میزبان در آغوش گرفت.
در دقیقه ۲۰، نفوذ گودرزی با شوت محکم او همراه شد اما توپ از مقابل دروازه تیم میزبان به صورت خطرناک عبور کرد و تلاش آزادی برای رسیدن به توپ هم حاصلی نداشت.
در دقیقه ۲۴، شوت از راه دور فرهادی از بالای دروزاه استقلال به اوت رفت.
در دقیقه ۳۵، ارسال ضربه ایستگاهی توسط آسانی روی پای آزادی فرود آمد اما ضربه او را دروازهبان استقلال خوزستان در آغوش گرفت.
در دقیقه ۴۴، نفوذ فرهادی به درون محوطه جریمه با سرنگون شدن او همراه شد تا داور اعلام پنالتی کند و در دقیقه ۱+۴۵ عارف رستمی این پنالتی را به اوت زد تا در نهایت نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.
اولین فرصت جدی در نیمه دوم، در دقیقه ۵۸ رقم خورد و شوت آسانی روی یک ضربه ایستگاهی را دروازهبان تیم میزبان دفع کرد.
در دقیقه ۶۵، تلاش استقلالیها جواب داد و روی پاس بینقص، حردانی در موقعیت شوتزنی قرار گرفت و شوت عالی او منجر به گل اول استقلال در این بازی شد.
در دقیقه ۶۹، عارف آقاسی به دلیل خطا بر روی بازیکن استقلال خوزستان، از زمین بازی اخراج شد.
در دقیقه ۸۷ شوت آسانی به شکلی خطرناک از کنار دروزاه میزبان راهی اوت شد و یک دقیقه بعد روی یک ارسال، مهدی موسوی موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند.
در دقیقه ۴+۹۰ آسانی پس از گفتوگوی ایلدروم با ناظمی، از زمین بازی اخراج شد و یک دقیقه بعد، عارف رستمی موفق شد گل دوم را به ثمر برساند و میزبان دو بر یک پیش بیافتد.
در دقیقه ۸+۹۰، ضربه سر فلاح را مدافع استقلال خوزستان از روی خط بیرون کشید. در دقیقه ۱۲+۹۰ حردانی روی ارسال اسلامی گل دوم را برای استقلال به ثمر رساند اما ناظمی این گل را مردود اعلام کرد و پس از بررسی VAR، این گل تایید شد.
دستهبندیها
دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید