خانه
/ آخرین خبرها

/ الوصل، المحرق و الحدادی؛ اما، اگر و شاید آبی‌ها برای صعود!

الوصل، المحرق و الحدادی؛ اما، اگر و شاید آبی‌ها برای صعود!

الوصل، المحرق و الحدادی؛ اما، اگر و شاید آبی‌ها برای صعود!

دیدار استقلال ایران و الوصل امارات با تساوی یک بر یک به پایان رسید.


 

به گزارش رسانه رسمی باشگاه استقلال، آبی‌پوشان بازی را هجومی آغاز کردند و در دقیقه ۶ روی حرکت انفرادی عالی قلی‌زاده و پاس دقیق او به سحرخیزان، نخستین گل مسابقه به ثمر رسید. پس از این گل، آبی‌ها بیشتر به کنترل جریان بازی پرداختند و فرصت خاصی روی دروازه‌ها ایجاد نشد.


 

تنها موقعیت مهم نیمه اول در دقیقه ۳+۴۵ رقم خورد که قلی‌زاده روی ضدحمله در موقعیتی مناسب قرار گرفت اما ضربه او با اختلافی کم از کنار دروازه راهی اوت شد. در همین نیمه، منیر الحدادی به دلیل مصدومیت تعویض شد و مهران احمدی جای او را گرفت.


 

نیمه دوم با فشار تیم الوصل آغاز شد. در دقیقه ۵۶ این تیم روی اشتباه فردی استقلال فرصت جدی گلزنی داشت که با جاگیری مناسب سامان فلاح از دست رفت. اما در دقیقه ۶۳ الوصل روی یک کار ترکیبی و شوت هوگو موفق شد بازی را به تساوی بکشاند.


 

پس از این گل، استقلال چند موقعیت خوب برای پیشی گرفتن داشت، از جمله ارسال آسانی برای آشورماتوف در دقیقه ۶۶، شوت آسانی در دقیقه ۷۰ که با واکنش دروازه‌بان حریف دفع شد، ضربه گودرزی در دقیقه ۷۳ که به دیواره دروازه خورد و شوت دیگر آسانی در دقیقه ۷۶ که از بالای دروازه به بیرون رفت.


 

در دقایق پایانی تلاش دو تیم ثمری نداشت و مسابقه در نهایت با تساوی یک بر یک خاتمه یافت و با این تساوی، سرنوشت استقلالی‌ها برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به نتیجه بازی آینده این تیم مقابل المحرق بحرین گره خورد.

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید