دستهبندیها
هفته دهم سیونهمین دوره رقابتهای لیگ برتر والیبال با برگزاری هفت دیدار در شهرهای مختلف کشور پیگیری شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در یکی از دیدارهای حساس و مهم این هفته، تیم والیبال استقلال گنبد در سالن غدیر ارومیه میهمان شهرداری ارومیه بود؛ دیداری که هر دو تیم با توجه به شکست هفته گذشته نیاز مبرمی به کسب پیروزی داشتند.
قضاوت این مسابقه بر عهده علیرضا قریب و مجتبی بیداریان بود. محمدرضا درفشکاویان بهعنوان داور ویدئوچک و حمید راهجردیان و امیرهوشنگ منظمی نیز بهعنوان ناظران دیدار حضور داشتند.
همانطور که انتظار میرفت، رقابت دو تیم از همان امتیازات ابتدایی ست نخست پایاپای دنبال شد، اما این سفیدپوشان استقلال گنبد بودند که در امتیاز ۱۰ گوی سبقت را ربودند.
گنبدیها با عملکردی حسابشده و دقیق و با بهرهگیری از اشتباهات میزبان، اختلاف ایجادشده را مدیریت کردند و در نهایت ست نخست را با نتیجه ۲۵ بر ۲۰ به سود خود به پایان رساندند.
ست دوم با نمایش متفاوت میزبان آغاز شد. شهرداری ارومیه از همان ابتدای ست ایجاد اختلاف امتیاز را در دستور کار قرار داد و دریافتهای اول نامناسب استقلال گنبد در برخی لحظات، به افزایش این فاصله کمک کرد. هرچند گنبدیها در مقاطعی اختلاف را کاهش دادند، اما میزبان با استفاده از اشتباهات فردی حریف، برتری خود را حفظ کرد.
در اواخر ست، شاگردان کامبیز یعقوبی عملکرد بهتری داشتند، اما این تلاشها کافی نبود و در نهایت شهرداری ارومیه با نتیجه ۲۵ بر ۱۹ به پیروزی رسید تا ستشماری برابر شود.
ست سوم بار دیگر استقلال گنبد نمایش قابل قبولی ارائه داد و موفق شد اختلاف امتیاز مناسبی ایجاد کند، اما شاگردان علیزاده رفتهرفته این فاصله را کاهش دادند. دو تیم تا امتیاز ۲۰ شانهبهشانه پیش رفتند، اما غفلت لحظهای گنبدیها باعث شد ورق برگردد و این ست با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ به سود شهرداری ارومیه خاتمه یابد.
در ست چهارم، استقلال گنبد که چیزی برای از دست دادن نداشتبا تمام توان به میدان آمد، اما حمایت تماشاگرانکار را برای میزبان آسانتر کرده بود. دو تعویض کامبیز یعقوبی شرایط بازی را به سود استقلال گنبد تغییر داد، اما کمتجربگی مانع از تکمیل این بازگشت شد و در نهایت این ست نیز با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ به سود شهرداری ارومیه به پایان رسید تا این تیم در مجموع با نتیجه ۳ بر یک پیروز میدان شود.
دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید