دستهبندیها
کلمات کلیدی
سعید لطفی استقلال زاهدان شاهین تهران لیگ دسته دو ابوالفضل عباسی
تیم فوتبال استقلال سیستان و بلوچستان در دیداری برتر مقابل شاهین تهران به تساوی بدون گل رسید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال سیستان و بلوچستان امروز از ساعت ۱۹:۰۰ در چارچوب هفته هجدهم رقابتهای لیگ دسته دوم باشگاههای کشور به مصاف تیم شاهین تهران رفت که این دیدار در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.
این مسابقه بدون حضور تماشاگران و در ورزشگاه شهید آرمان علیوردی برگزار شد. آبیپوشان در نیمه نخست چند موقعیت جدی گلزنی ایجاد کردند، اما درخشش دروازهبان شاهین مانع از باز شدن دروازه این تیم شد.
در نیمه دوم نیز شاگردان سعید لطفی با ارائه بازی برتر و مالکانه جریان مسابقه را در اختیار داشتند و چند بار تا آستانه گلزنی پیش رفتند، اما فرصتها از دست رفت تا این دیدار در نهایت با تساوی بدون گل خاتمه یابد.
در این مسابقه ابوالفضل عباسی دروازهبان استقلال سیستان و بلوچستان نیز در نیمه دوم با دو واکنش مؤثر، نقش مهمی در بسته ماندن دروازه تیمش ایفا کرد.
دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید