خانه
/ آخرین خبرها

/ پاروزنان آبی‌پوش در تیم ملی آب‌های آرام

پاروزنان آبی‌پوش در تیم ملی آب‌های آرام

پاروزنان آبی‌پوش در تیم ملی آب‌های آرام

۱۶ قایقران از باشگاه استقلال به اردوهای تیم ملی آب‌های آرام دعوت شدند.
 

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فدراسیون قایقرانی در جدیدترین اطلاعیه‌های خود تعداد قابل توجهی از پاروزنان و مربیان تیم قایقرانی استقلال را به اردوهای تیم ملی آب‌های آرام فراخوانده است.
 

در بخش بانوان مائده شورگشتی، مریم آقایی، نیکا نجفی، زینب قربانی، آیلین اشتری، پرنیان شیری، عسل کاظمی، هستی ناصری و زهرا اصلانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان، زیر ۲۳ سال و تیم ب دعوت شده‌اند.
 

در بخش آقایان نیز علی آقامیرزایی، ابوالفضل جنتی، امیررضا برزگر، امیررضا اولادیان، ارشیا اقلیمی، یاسین نقوی و علیرضا خمسه زیر نظر کادر فنی تیم ملی تمرینات خود را آغاز کرده اند.
 

از میان مربیان استقلال هم آرش بصارت‌دار، احمدرضا طالبیان و رعنا بهلولی به عنوان مربی و کمک مربی در این اردوها حضور دارند.
 

اردوی تیم ملی بزرگسالان آب‌های آرام از ۲ اسفند در دزفول آغاز شده و تا ۲۶ اسفند ادامه دارد. همچنین از امروز ۷ اسفند، اردوی تیم‌های زیر ۲۳ سال، جوانان، پاراکانو و تیم ب بانوان و آقایان در دریاچه آزادی و ۸ استان کشور شروع شده و تا ۲۵ اسفند ادامه خواهد داشت.
 

باشگاه استقلال برای تمامی نفرات دعوت‌شده آرزوی موفقیت دارد و امیدوار است این قایقرانان و مربیان با درخشش در اردوهای تیم ملی، افتخار بیشتری برای باشگاه استقلال و کشور ایران رقم بزنند.

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید