خانه
/ آخرین خبرها

/ سهراب ترک‌تازی می‌کند؛ سرود صدر با فجر!

سهراب ترک‌تازی می‌کند؛ سرود صدر با فجر!

سهراب ترک‌تازی می‌کند؛ سرود صدر با فجر!

تیم فوتبال استقلال در نخستین حضور سهراب بختیاری‌زاده روی نیمکت این تیم در فصل جاری، موفق شد فجرسپاسی را شکست دهد.

 

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دیدار تیم‌های استقلال و فجرسپاسی با نمایشی تهاجمی از سوی دو تیم آغاز شد و دوندگی بالای تیم مهمان، کار را در دقایق ابتدایی برای استقلال دشوار کرد. نخستین موقعیت جدی مسابقه در دقیقه ۱۸ شکل گرفت که شوت شهابی را آنتونیو آدان با جاگیری مناسب مهار کرد.
 

در دقیقه ۲۲ ارسال چشمی با ضربه آسانی همراه شد و توپ پس از برخورد به مدافع فجرسپاسی تغییر مسیر داد تا سعید سحرخیزان با ضربه سری دقیق گل نخست استقلال را به ثمر برساند. پس از گل استقلال، بازی تا حدی از تب‌وتاب ابتدایی افتاد و موقعیت‌های جدی چندانی ایجاد نشد.
 

در دقیقه ۴۰ واکنش فوق‌العاده آدان مانع از گلزنی شریفی شد و در دقیقه ۴۳ نیز شوت آسانی از بالای دروازه فجرسپاسی به بیرون رفت. در دقیقه ۱+۴۵ اشتباه آدان باعث شد مهدی شریفی مقابل دروازه خالی گل تساوی را برای فجرسپاسی به ثمر برساند تا نیمه نخست با تساوی یک بر یک به پایان برسد.
 

نیمه دوم با روندی متعادل دنبال شد و در دقیقه ۶۲ شوت رزاقی‌نیا پس از یک حرکت تیمی با اختلافی اندک از کنار دروازه فجرسپاسی به بیرون رفت. در دقیقه ۶۹ نیز ضربه سر آشورماتوف روی ارسال کرنر از بالای دروازه عبور کرد.
 

در ادامه استقلالی‌ها چند فرصت مناسب دیگر ایجاد کردند که با بی‌دقتی در پاس نهایی از دست رفت. در دقیقه ۷۸ شوت نیک‌نفس از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت.
 

در دقیقه ۸۲ تلاش آبی‌پوشان به ثمر نشست و ارسال حردانی با ضربه سر روزبه چشمی همراه شد تا استقلال به گل دوم دست پیدا کند.
 

در دقایق پایانی تلاش بازیکنان فجرسپاسی برای گلزنی نتیجه‌ای نداشت و در دقیقه ۱+۹۰ نیز شوت اسلامی در یک ضدحمله از بالای دروازه به بیرون رفت تا در نهایت استقلال با نتیجه دو بر یک به پیروزی برسد.

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید