تساوی استقلال و الوحدات؛ سرنوشت صعود در تهران و بحرین
مصاف تیمهای استقلال ایران و الوحدات اردن در چارچوب هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، آبیپوشان این دیدار را هجومی آغاز و در همان دقایق ابتدایی چند موقعیت جدی روی دروازه حریف ایجاد کردند. در دقیقه ۱۱ شوت دیدنی حردانی با واکنش دروازهبان الوحدات به کرنر رفت، اما در ادامه و برخلاف جریان بازی، النبهان در دقیقه ۱۹ توانست با استفاده از یک فرصت تک به تک دروازه استقلال را باز کند.
شاگردان ریکاردو ساپینتو پس از این گل حملات خود را ادامه دادند و سرانجام در دقیقه ۳۹ روی ارسال زیبا و ضربه سر دقیق مهران احمدی به گل تساوی دست یافتند تا نیمه نخست با نتیجه یک بر یک خاتمه یابد.
در نیمه دوم استقلال همچنان تیم برتر میدان بود و چندین بار تا آستانه گل دوم پیش رفت. در دقیقه ۵۳ شوت سحرخیزان به تیر افقی دروازه برخورد کرد و دروازهبان الوحدات در چند نوبت با واکنشهای به موقع مانع از گلزنی استقلال شد. در دقایق پایانی نیز ضربه سر آشورماتوف و شوت گودرزی با اختلاف اندک از کنار دروازه به بیرون رفت.
در نهایت با وجود برتری محسوس استقلال در جریان بازی، دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند. با این تساوی تکلیف صعود استقلال از گروهش در بازیهای آینده مقابل تیم های الوصل و المحرق مشخص خواهد شد.
انتصاب مدیر ورزشهای قهرمانی زنان
پیروزی استقلال در اولین دیدار تدارکاتی با گلزنی قایدی
نیکا بیکلیکلی سرمربی تیم بسکتبال زنان استقلال شد
آغاز مرحله نخست بزرگترین طرح استعدادیابی تیمهای فوتسال استقلال
محمد خلیفه به استقلال پیوست
پیام تسلیت باشگاه استقلال به جناب آقای سیدمحمدشایان سیدشجاع
تاریخ شروع مسابقات آبیپوشان مشخص شد
مگر استقلال مقصر جنگ بود؛ شیرزاد: استقلال گناهی جز صدرنشینی ندارد و باید قهرمان اعلام شود
پوستر باشگاه استقلال به بهانه درگذشت زندهیاد اکبر عبدی
آسانی به ایران بازگشت