آبیپوشان در پاکت بیلیارد دوم شدند؛ پایان دور رفت لیگ برتر اسنوکر با صدرنشینی استقلال
در پایان دور رفت لیگ برتر به میزبانی شیراز، تیم اسنوکر استقلال صدرنشین شد و تیم پاکت بیلیارد آبیها در جایگاه دوم قرار گرفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دور رفت دومین دوره لیگ برتر اسنوکر و پاکت بیلیارد طی روزهای ۱۵ تا ۲۲ شهریورماه در شیراز برگزار شد.
در لیگ برتر اسنوکر که ۱۶ تیم حضور داشتند، تیم استقلال با ترکیب امیر سرخوش، علی قره گوزلو، علی روشنی کیا و عرشیا جوکار دولت آبادی ۱۵ بازی انجام داد و ۱۴ برد کسب کرد تا مقتدرانه در پایان دور رفت با ۴۲ امتیاز در صدر قرار بگیرد.
در لیگ برتر پاکت بیلیارد که ۱۷ تیم حضور داشتند، آبیپوشان با ترکیب سینا ولی زاده، علی مقصود، محمدحسین نوری، متین نقدی و تیرداد آزادی پور ۱۵ بازی انجام داد و ۱۳ برد کسب کرد تا در پایان دور رفت با ۳۸ امتیاز در جایگاه دوم جدول قرار بگیرد.
گفتنی است هدایت تیمهای اسنوکر و پاکت بیلیارد باشگاه استقلال با کامران شهلا و سرپرستی آنها بر عهده خانم امیرعظیمی است.
نشست مدیران و سرمربیان تیمهای زنان استقلال با دکتر تاجرنیا
آغاز تمرینات والیبال در مشهد با حضور کامل بازیکنان
پوستر باشگاه استقلال به مناسبت ولادت امام حسن عسکری (ع)
سرپرست تیم والیبال زنان استقلال انتخاب شد
مدافع ملیپوش والیبال ایران به استقلال پیوست
پوستر باشگاه استقلال به بهانه سالروز تولد پرویز مظلومی
بازدید دکتر تاجرنیا از زیر ساختهای عمرانی ورزشگاه مرغوبکار
فرهادیان با استقلال کازرون تمدید کرد
شروع مقتدرانه فصل جدید با درخشش خانمگلها
توجه جدی استقلال به سلامت بازیکنان آکادمی؛ معاینات تخصصی دهان و دندان آغاز شد