رکوردشکنی زنان استقلال در لیگ دوومیدانی؛ رکورد ملی ۴ در ۴۰۰ متر امدادی جابهجا شد
تیم دوومیدانی زنان استقلال در مرحله نخست لیگ برتر کشور، ضمن کسب عنوان قهرمانی دوی ۴ در ۴۰۰ متر امدادی، رکورد ملی این ماده را با ثبت زمان جدید بهبود بخشید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم ۴ در ۴۰۰ متر امدادی زنان استقلال در جریان مرحله نخست رقابتهای لیگ برتر دوومیدانی کشور، با نمایشی درخشان موفق به شکستن رکورد ملی این ماده شد.
تیم چهار نفره استقلال متشکل از کژان رستمی، مریم محبی، آیدا نارویی و نگین ولیپور با ثبت زمان ۳ دقیقه و ۴۵ ثانیه و ۲۲ صدم ثانیه، ضمن کسب عنوان قهرمانی این ماده، رکورد ملی دوی ۴ در ۴۰۰ متر امدادی زنان ایران را نیز به نام خود ثبت کرد.
پیش از این، رکورد ملی این ماده با زمان ۳ دقیقه و ۴۶ ثانیه و ۴۴ صدم ثانیه در اختیار تیمی متشکل از تکتم دستاربندان، کژان رستمی، نگین آذری عدالت و نازنین عیدیان بود که با رکوردشکنی آبیپوشان، این زمان به میزان ۱.۲۲ ثانیه بهبود یافت.
رکوردشکنی تاریخی دختران آبی؛ ثبت چهار رکورد ملی در یک روز
پوستر باشگاه استقلال به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)
استارت سهامتیازی استقلال در فوتسال
پیروزی ۴ بر ۳ پیشکسوتان استقلال مقابل منتخب مازندران
برد نوجوانان استقلال در هفته ششم لیگ برتر
الینا ابراهیمی در جمع آبیپوشان
منصوره رضایی سرمربی تیم تنیس روی میز زنان استقلال شد
پیام تسلیت باشگاه استقلال به امیر سرخوش
سوغات یکامتیازی از سرزمین قنوت و قنات؛ استقلال در یزد قناعت کرد!
پیروزی بزرگ در خانه مس؛ استقلال کازرون بر صدر تکیه زد