تساوی برابر قوهای بدبدن؛ علینژاد سر به سر رستم و استقلال گذاشت
مصاف استقلال و ملوان از سری رقابتهای هفتهی سیزدهم لیگ برتر در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید؛ دیداری پرفراز و نشیب که هر دو تیم در دو نیمه لحظات حساس و تعیینکنندهای رقم زدند.
به گزارش رسانه رسمی باشگاه استقلال، بازی از ابتدا به دلیل لغزندگی زمین تا حدی پر اشتباه دنبال شد. نخستین فرصت جدی را سحرخیزان در دقیقه ۱۲ خلق کرد اما ضربه او با اختلاف از کنار دروازه ملوان به بیرون رفت. در دقیقه ۱۷، شوت منیر الحدادی در اختیار دروازهبان ملوان قرار گرفت و سه دقیقه بعد، ضربه کوشکی به کناره دروازه مهمان برخورد کرد.
فشار استقلال در دقیقه ۳۲ نتیجه داد و روی ارسال دقیق حردانی، آشورماتوف با ضربه سری تماشایی گل اول استقلال را به ثمر رساند. پنج دقیقه بعد، پاس عرضی گودرزی موقعیتی بسیار خوب برای سحرخیزان ساخت اما ضربه نهایی به اوت رفت. استقلال تا پایان نیمه نخست فشار خود را حفظ کرد اما موفق به زدن گل دوم نشد و نیمه اول با برتری یک بر صفر آبیپوشان خاتمه یافت.
نیمه دوم را ملوان بهتر آغاز کرد و سرانجام در دقیقه ۶۲ روی یک غفلت در خط دفاعی استقلال، علینژاد با شوتی از داخل محوطه جریمه بازی را به تساوی کشاند. استقلال پس از این گل بار دیگر ابتکار عمل را در اختیار گرفت. در دقیقه ۷۰، شوت کوشکی را دروازهبان ملوان بهسختی راهی کرنر کرد و در دقیقه ۸۱ ضربه گودرزی به شکلی خطرناک از بالای دروازه به بیرون رفت.
در دقایق پایانی، آبیهای پایتخت برای رسیدن به گل برتری فشار زیادی وارد کردند اما کمدقتی در پاس آخر و ضربات نهایی مانع از گلزنی دوباره شد. در وقتهای اضافه نیز سرنگونی حردانی در محوطه جریمه ملوان با تشخیص داور پنالتی محسوب نشد و این دیدار در نهایت با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.
درخشش ملیپوشان استقلال در قهرمانی فوتسال زنان کافا
سرمربی استقلال دستیار مرد کروات در تیم ملی شد
تبریک استقلال به مس شهر بابک
فراخوان تستگیری تیم استقلال ب در ردههای نونهالان و نوجوانان
رضاییان رکورددار گلزنی ایران در جام جهانی شد
پیراهن آبی، بوم خلاقیت تو؛ استقبال چشمگیر از فراخوان طراحی لباس استقلال
اطلاعیه مهم و هشدار حقوقی به سوءاستفادهگران
انا لله و انا الیه راجعون
تاجرنیا: استقلال بر پایه اصول حقوقی و ورزشی شایسته قهرمانی لیگ برتر است
فرا رسیدن عاشورای حسینی تسلیت باد