نتیجهای که آبیها به آن نیاز داشتند؛ استقلال سیستان و بلوچستان برنده دوئل با کیا
تیمهای استقلال سیستان و بلوچستان و کیا امروز (جمعه) در هفته یازدهم رقابتهای لیگ دسته دوم باشگاههای ایران به مصاف یکدیگر رفتند.
به گزارش رسانه رسمی استقلال سیستان و بلوچستان، شاگردان سعید لطفی بازی را هجومی و منسجم آغاز کردند و در نیمه نخست چند موقعیت مناسب گلزنی روی دروازه حریف خلق کردند، اما از این فرصتها استفاده لازم را نبردند تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در نیمه دوم استقلال سیستان و بلوچستان شروعی طوفانی داشت و با در اختیار گرفتن توپ و میدان، جریان بازی را کاملاً تحت کنترل خود گرفت.
در دقیقه ۶۰ پاس تماشایی امیرحسین پرنیانی پشت مدافعان کیا به علترضا افچنگی رسید و این مهاجم با ضربهای دقیق و بینقص، گل نخست مسابقه را به ثمر رساند.
پس از این گل، در یک صحنه بحثبرانگیز مهاجم تیم کیا با فریب داور خود را به زمین انداخت تا داور به اشتباه نقطه پنالتی را نشان دهد و بازیکن کیا با تبدیل این ضربه، بازی را به تساوی بکشاند.
در دقیقه ۷۰، امیرحسین پرنیانی هافبک تکنیکی استقلال سیستان و بلوچستان با پاس افچنگی و شوتی فوقالعاده گل دوم تیمش را وارد دروازه کیا کرد.
در ادامه، بازیکنان استقلال با مدیریت مناسب بازی و نمایشی کماشتباه از گل خود به خوبی محافظت کردند تا این دیدار در نهایت با پیروزی ۲ بر ۱ استقلال سیستان و بلوچستان به پایان برسد.
عکاس: فاطمه یوسفی
پوستر باشگاه استقلال به بهانه سالروز تولد رضا عنایتی
ایرجی آنالیزور تیم بسکتبال زنان استقلال شد
فیزیوتراپیست تیم بسکتبال زنان استقلال انتخاب شد
حاجیلوئیان به استقلال اراک پیوست
قهرمان آسیا و جهان آبیپوش شد
ابراهیمزاده مسافر اراک شد
ابراهیم خواری دوبنده آبی پوشید
امیرعلی آذرپیرا به استقلال اراک پیوست
نونهالان استقلال با برد شروع کرد
صالحی به تیم والیبال زنان استقلال پیوست