دختران یخی و آبیپوش استقلال با ثبت هشت پیروزی، ۲۷ گل زده و تنها پنج گل خورده و درخشش در جدولهای انفرادی، نیمفصل نخست لیگ برتر هاکی روی یخ را با اقتدار در صدر جدول به پایان رساندند.
تیم بسکتبال مردان استقلال با وجود برتری در سه کوارتر ابتدایی، در پایان نتیجه را واگذار کرد و با شکست ۸۰ بر ۷۷ مقابل کاله مازندران، زمین مسابقه را ترک کرد.
تیم هاکی روی یخ زنان استقلال با پیروزی دو بر صفر مقابل پنگوئنها به عنوان نزدیکترین تعقیبکننده خود در جدول، نیمفصل نخست لیگ برتر را با صدرنشینی به پایان رساند. همچنین یگانه بهرامی با ثبت دهمین گل خود، عنوان برترین گلزن نیمفصل را به دست آورد.
تیم امید استقلال در هفته ششم لیگ برتر مقاومت را شکست داد.
در شبی که آبیپوشان در هفته سوم لیگ نخبگان آسیا برابر شباب الاهلی امارات به میدان رفتند، مدیرعامل جدید استقلال در نشستی صمیمانه با جمعی از پیشکسوتان این باشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
دریافتکننده قدرتی تیمهای ملی والیبال ایران، با عقد قراردادی رسمی به جمع آبیپوشان اضافه شد.
تیم فوتبال استقلال ب در هفته دوم لیگ دسته دوم فوتبال ایران، در دیداری خارج از خانه برابر رضوانی اصفهان به تساوی یک بر یک رسید.
آبیپوشان در نخستین دربی تاریخ فوتبال زنان ایران، با وجود خلق موقعیتهای متعدد و به ثمر رساندن ۱ گل، برابر پرسپولیس شکست خوردند.